Wij zijn gevestigd in De Automobielfabriek onder de rook van Amsterdam, in Uithoorn. Deze ruime showroom delen wij met drie bedrijven: MIAVU, ND Motor Cars en Importeermijnauto.nl. In De Automobielfabriek kun je voor alles terecht wat met auto’s te maken heeft. Wij zijn zes dagen per week geopend. Wil je zeker zijn van een snelle service? Maak dan even een afspraak. Spontaan binnenlopen mag natuurlijk ook.


Er zijn mensen die van hun hobby hun werk maken, maar wij gaan een stap verder en hebben zelfs ons werk gemaakt van onze passie! Wij doen er dan ook alles aan om dit terug laten komen in het aanbod dat wij presenteren, en verliezen daarbij de beleving natuurlijk niet uit oog. Want zoals het kopen van een auto een ware beleving moet zijn, zo is de verkoop voor ons ook elke weer een feestje. De grommende motor samen met een tevreden glimlach op het gezicht, dat is waar we het voor doen!


Bij MIAVU houden we van de puntjes op de í’. Daarom beschikken we over een werkplaats waar monteur Dennis de auto uitgebreid checkt en onze eigen car polisher Mikel de auto zorgvuldig controleert, poetst en in perfecte staat aflevert. Wil je accessoires ingebouwd hebben of een scherpe aanbieding voor (winter)banden? Ook dat kan direct geregeld worden!